Skip to main content

Delavnice

Geneyoga in zvočne kopeli z GONGI

Zvočne kopeli z GONGI v Genjoga studiu na Mesarski 18 v Ljubljani še v naslednjih terminih v sezoni 23/24:

– sobota 20. aprila ob 18h (3 urna zvočna kopel – pomladna Harmonija čaker, prispevek 35 eur).

“Spomladi je priložnost za razstrupljanje telesa in sprostitev zastalih energij, da po zimski umiritvi, telo spet zaživi v svojem polnem potencialu.  Zvočna preobrazba vašega  energijskega telesa, ki ga tvorijo tudi čakre (energijska središča), bo vaše telo okrepila za  nove izzive življenja in izboljšala vaše počutje.”

Srčno vabljeni na trirutno globoko sprostitev  z zvokom gongov in kristalnih posod v soboto, 20. 4. 2024 od 18.00 do 21.00 ure. Prispevek je 35,00 Eur. S seboj prinesite debelejšo podlago za ležanje,  nekaj za pokrit in steklenico z vodo.

– petek 17. maja ob 20h (1 urna zvočna kopel)

Prispevek na osebo je 15,00 EUR. Obvezne prijave na info@genjoga.com za zagotovitev prostega mesta.
Pridite najkasneje 10 minut pred začetkom kopeli udobno oblečeni, s seboj prinesite vodo, nekaj za pokrit (deka ali večja brisača) in podlago za ležanje. Kopel traja 60 minut.

Srčno vabljeni, da se nam pridružite  v zvočnem kreiranju  svoje vibracije!

Odkrijte skrivnosti učinkov svetega zvoka gongov na izboljšanje vašega počutja !

Zvok gongov je sveti zvok, ki je najstarejše izjemno orodje, ki nas lahko  poveže z našo notranjo harmonijo in z višjimi nivoji zavesti. Vodi nas skozi predajanje vibraciji zvoka na poti k celovitemu ravnovesju in samouresničevanju.

Tokrat se bodo vibracije zvoka gongov dopolnjevale z vibracijo lune skozi astrološka znamenja, kar ima  lahko izjemne učinke za dvig vibracije udeleženca in učinkovitejše delovanje v življenju.  Vplivom  vibacije Lune se ne moremo izogniti, lahko pa  uravnavamo svoje delovanje za večjo harmonijo v sebi.

Zvočne gong kopeli bodo potekale  uglašene z zvočno namero, ki bo izbrana v povezavi z delovanjem lune skozi lastnosti astrološkega znamenja na dan zvočne gong kopeli.

Z vašo redno udeležbo na zvočnih gong kopelih, ki potekajo enkrat mesečno se spontano vključite v naravni tok alkimijskih procesov v telesu, s katerimi boste dvignili vibracijo in ob njenem vzdrževanju lahko dosežete premike na vseh področjih vašega življenja.

Kako poteka zvočna gong kopel?

Udeleženci v zvočni kopeli ležijo na podlagi in so pokriti. Vsaka zvočna gong kopel se prične z namero za zvočno uglasitev kot kratka meditacija. Nato se prepustite vibraciji gongov in drugih glasbil, ki vas  popelje v enost z zvokom, da v stanju onkraj zvoka ustvarite svojo vibracijo. Zaključi se z obuditvijo  v sedanjost.

Kaj lahko pridobite z udeležbo v zvočni gong kopeli ?

  • izboljšanje počutja na energetski, psihični in fizični ravni,
  • celostna sprostitev,
  • pomladitev,
  • zavedanje svoje resničnosti,
  • radost v srcu…

Prvi učinki zvočne vibracije se pokažejo že po 20 minutah, ko se v celicah poveča prisotnost kisika, ki vpliva na počutje. Ena ura zvočne gong kopeli je nadomesti 4 ure spanja. Telo sprejme toliko vibracije kot jo potrebuje.

Sprostitev je primerna za vse starosti. Pridite udobno oblečeni in prinesite podlago za ležanje in odejo. Pridite 10 minut prej, da bomo pričeli točno.

S seboj prinesite steklenico vode, ki se obogati z vibracijo zvoka in tako okrepi učinke kopeli.

Izvajalka: Tea Smonker: gong umetnica, aurasound terapevt, inštruktorica gong joge, joge plesa, NLP master coach v pokoju.

Lunina meditacija

Meditacija traja lahko od 30 sekund do 5 minut.  Izvajamo jo, ko se pojavi na nebu luna, takrat  se z njo povežemo. Pomaga nam razbistriti um in lahko izbriše vse toksične procese v našemu umu ter vse sile, ki nam povzročajo stres. Stres je prevzel osrednje mesto v našem življenju. Pomembno je, da izključite vse ostalo, ko se povežete z luno. Luna ima svojo magnetno frekvenco, ki se spušča k nam, ko se z njo zavestno povežemo, da nam očisti strupe v našem umu. To je najmočnejša meditacija, ki jo lahko prakticirate in vam spremeni življenje. Vodi vas  v novo povezanost z vašo dušo, srcem, duhom, zaceli nastale rane zaradi izgube zaupanja, izdaje, bolezni in psihičnih problemov v življenju. Ima moč preobrniti vaše emocije in izkustva in vam da  energije za novi premik  proti ozdravitvi. Potrebno je imeti razumevanje do sebe, se imeti rad, razvijati sočutje, ki jača ljubezen.

(Povzeto po: Anthony William, 2021).

Preveri urnik in cenik

Več informacij