Delavnice

Geneyoga in zvočne kopeli z GONGI

Zvočne kopeli z GONGI v Genjoga studiu na Mesarski 18 v Ljubljani bomo imeli v sezoni 2021/22 v naslednjih terminih ob polni luni:

 • sreda 20. oktober ob 17.30
 • petek 19. november ob 19.00
 • petek 17. december ob 19.00
 • torek 18. januar ob 19.30
 • sreda 16. februar ob 17.30
 • petek 18. marec ob 19.00
 • petek 22. april ob ob 20.00
 • torek 17. maj ob 20.00

Prispevek na osebo je 15,00 EUR. Obvezne prijave na info@genjoga.com za zagotovitev prostega mesta.
Pridite najkasneje 10 minut pred začetkom kopeli udobno oblečeni, s seboj prinesite vodo, nekaj za pokrit (deka ali večja brisača) in podlago za ležanje. Kopel traja 60 minut.

Za nakup paketa 8 zvočnih kopeli z GONGI je cena s popustom: 100,00 EUR na osebo.  Srčno vabljeni, da se nam pridružite  v zvočnem kreiranju  svoje vibracije ob polni luni!

Gong je naš veliki učitelj, ki prinaša mokšo – osvoboditev, ki je v podporo vsem oblikam samozdravljenja!

Zvočne gong kopeli ob polni luni so namenjene globoki sprostitvi in kreiranju svoje vibracije z energijami polne lune. Pomagajo vam, da vzpostavite harmonijo z vesoljem in spremljajte dogajanje okoli sebe, opazujete življenje iz različnih  perspektiv skozi položaj lune in drugih nebesnih teles. Spremembe luninih men močno vplivajo na našo podzavest in razpoloženje. Tem vplivom se ne moremo izogniti, lahko pa se jih zavedamo in  se lahko prilagodimo vibracijam  različnih luninih faz. Dobro je, da sami začutimo njen vpliv na naše razpoloženje in sami ugotovimo, kako in kdaj ta vpliv povečati ali umirjati. Tako se naučimo delovati v svojem  toku z vibracijami lune.

Z vašo redno  udeležbo na zvočnih gong kopelih, ki potekajo enkrat mesečno se spontano vključite v naravni ritem luninih vplivov, ki se jim  ne morete izogniti  in ustvarite svojo vibracijo harmoničnega delovanja v življenju.

Kako poteka zvočna gong kopel?

Udeleženci v zvočni kopeli ležijo na podlagi in so pokriti. Vsaka zvočna gong kopel se prične z namero za zvočno uglasitev kot kratka meditacija. Nato se prepustite vibraciji gongov in drugih glasbil, ki vas  popelje v enost z zvokom, da v stanju onkraj zvoka ustvarite svojo vibracijo. Zaključi se z obuditvijo  v sedanjost.

Kaj lahko pridobite z udeležbo v zvočni gong kopeli ?

 • izboljšanje počutja na energetski, psihični in fizični ravni,
 • celostna sprostitev,
 • pomladitev,
 • zavedanje svoje resničnosti,
 • radost v srcu…

Prvi učinki zvočne vibracije se pokažejo že po 20 minutah, ko se v celicah poveča prisotnost kisika, ki vpliva na počutje. Ena ura zvočne gong kopeli je nadomesti 4 ure spanja. Telo sprejme toliko vibracije kot jo potrebuje.

Sprostitev je primerna za vse starosti. Pridite udobno oblečeni in prinesite podlago za ležanje in odejo. Pridite 10 minut prej, da bomo pričeli točno.

S seboj prinesite steklenico vode, ki se obogati z vibracijo zvoka in tako okrepi učinke kopeli.

Izvajalka: Tea Smonker: gong umetnica, aurasound terapevt, inštruktorica gong joge, joge plesa, NLP master coach v pokoju.

Lunina meditacija

Meditacija traja lahko od 30 sekund do 5 minut.  Izvajamo jo, ko se pojavi na nebu luna, takrat  se z njo povežemo. Pomaga nam razbistriti um in lahko izbriše vse toksične procese v našemu umu ter vse sile, ki nam povzročajo stres. Stres je prevzel osrednje mesto v našem življenju. Pomembno je, da izključite vse ostalo, ko se povežete z luno. Luna ima svojo magnetno frekvenco, ki se spušča k nam, ko se z njo zavestno povežemo, da nam očisti strupe v našem umu. To je najmočnejša meditacija, ki jo lahko prakticirate in vam spremeni življenje. Vodi vas  v novo povezanost z vašo dušo, srcem, duhom, zaceli nastale rane zaradi izgube zaupanja, izdaje, bolezni in psihičnih problemov v življenju. Ima moč preobrniti vaše emocije in izkustva in vam da  energije za novi premik  proti ozdravitvi. Potrebno je imeti razumevanje do sebe, se imeti rad, razvijati sočutje, ki jača ljubezen.

(Povzeto po: Anthony William, 2021).

Preveri urnik in cenik

Več informacij