AKTUALNO

6-tedenski tečaj joge za zdravo hrbtenico v ŽIVO in ON-line z Darjo se začne v ponedeljek 6. decembra ob 17.45, več…

6-tedenski tečaj YOGA & MINDFULNESS v ŽIVO se začne v sredo 5. januarja ob 17.30, več…

Neomejena joga ON-line vsak dan za “fit postavo in sproščeno glavo”! Jogo lahko vadite ON-line vsak dan (direkten prenos v živo) za le 35 eur/mesec!

Prijave sprejemamo na info@genjoga.com do zapolnitve omejenih prostih mest!

CENIK

Joga 1x tedensko:  40 €/mesec

Joga 2x tedensko:  65 €/mesec

Joga 3x tedensko:   80 €/mesec

Joga neomejeno:  90 €/mesec

Enkratni obisk (drop-in class):  15 €

10 obiskov joge (veljavno 5 mesecev):  120 €

Joga terapija z osebnim programom  75 €/ obisk

Paket 3 joga terapij (2 mesečje)  195 €/ 3 vadbe (ind. program)

Individualna joga:  50 €/uro

Paket 5 individualnih ur joge:  225 €/tečaj

ON-line joga – tečaji:   35 €/mesec

Poletna joga (julij in avgust):  75 €/poletje

4-tedenski tečaj:  44 €

6-tedenski tečaj:   65 €

Semesterski tečaj (16 obiskov v semestru):  158 €

Geneyoga NUTRI (Nutrigenetska analiza & joga): 385 €

LETNE KARTE z veljavnostjo od 1. septembra do 30. junija, za nakup do 10. septembra:

Joga 1x tedensko:   360 €/leto
DARILO: Letni dostop do ON-line joge

Joga 2x tedensko:   585 €/leto
DARILO: Letni dostop do ON-line joge+blazinica za oči s sivko

Joga 3x tedensko:   720 €/leto
DARILO: Letni dostop do ON-line joge neomejeno+odeja za jogo

Joga ON-line neomejeno:   315 €/leto
DARILO: Kvalitetna blazina za jogo

Imetniki letnih kart imajo prednost pri udeležbi v studiu v primeru omejitev!

*Cena na osebo za trimesečje je 114,00 EUR (1x tedensko) in 185,00 (2x tedensko). Za vsakega naslednjega družinskega člana je 10% popust in za tretjega 20% popust. Za študente, upokojence in brezposelne imamo 10% popust. Popusti se ne seštevajo. Naši člani (udeleženci skupinskih vadb) imajo 10% popust na redne cene za individualno jogo, joga terapije in genjoga programe. Za ponudbo družinske karte (dva ali več članov družine) nas prosimo kontaktirajte na info@genjoga.com.

URNIK

Spoznajte naše učitelje!

Joga terapevtka in učiteljica, ERYT

Maja Tanko Smolič

Maja je pred leti začela svojo jogijsko pot v Joga studiu Dharma, potem ko je svojo mladost posvetila plavanju

Maja je pred leti začela svojo jogijsko pot v Joga studiu Dharma, potem ko je svojo mladost posvetila plavanju. Po magistrskem študiju v ZDA je delala v Italiji in nato pridobivala znanje iz genetike na Inštitutu za DNK analize.

Sedaj je prva certificirana Joga terapevtka v Sloveniji in mednarodno akreditirana učiteljica joge, specializirala pa se je tudi za poučevanje joge za otroke. V Genjogi je našla svoje poslanstvo, s katerim marsikomu pomaga do dolgoročnega zdravja in kakovostnega življenja, kar potrjujejo tudi njene izkušnje.

Trenutno je direktorica Joga Inštituta v Sloveniji in mentorica za različne vrste terapevtske joge, tečaje in strokovne delavnice, ki jih organizira Joga Inštitut.
Poučuje tako osnove joge kakor tudi srednjo in višjo raven joge s prilagoditvami posameznikom glede na njihovo zdravstveno stanje. Februarja 2015 je diplomirala iz Joga Terapije v Londonu (2013/2015) na študiju registriranem pri CNHC, kot prva s tovrstno diplomo pri nas. Medicinska joga terapija v svetu predstavlja izredno uspešno metodo zdravljenja s terapevtskimi tehnikami iz joge.

Učiteljica joge, ERYT

Darja Rogelj

Darjina pot z jogo se je začela pred več kot 25 leti. Takrat je obiskovala posamezne tečaje, ki so bili še redki.

Darjina pot z jogo se je začela pred več kot 25 leti. Takrat je obiskovala posamezne tečaje, ki so bili še redki. Po študiju slovenskega jezika s književnostjo in sociologije kulture, se je posvetila novinarstvu in lektoriranju, a joga in zanimanje za človeško telo sta počasi začeli dobivati v njenem zasebnem in poklicnem življenju prednost.

Leta 2011 je po nekajletni redni praksi naredila mednarodni izpit za učiteljico joge, pozneje je opravila tudi tečaj za jin jogo. Leta 2013 je v Kerali končala tečaj ajurvedske masaže. Želja po znanju jo je vodila še k triletnemu šolanju manualne terapije na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani in postala je manualna terapevtka, kjer najraje uporablja neinvazivne tehnike.

Pri poučevanju joge vključuje širok nabor znanja, ki si ga je pridobila na uglednih ustanovah širom sveta, kot so kranio-sakralna terapija na Upledger institutu, Anatomy trains in motion ter na rehabilitacijski ustanovi iz Prage dinamično nevromišično stabilizacijo. Pri angleški šoli Oston Manual Therapy Training, ki ima verificiran program izobraževanja iz medicinske akupunkture, je opravila tečaj dry needlinga (suho medicinsko zbadanje igel) za odpravljanje bolečin v mišicah in sklepih.
Veselijo jo potovanja po azijskih državah in tam vedno poskuša dobiti različne izkušnje, kako drugi učijo in razumejo pot joge. Izkušnje, pridobljene v Indiji, na Baliju in Tajskem, ji vedno dajo novo voljo in zagon. Zelo si želi, da bi bila joga dostopna vsem, predvsem tistim, ki so gibalno ovirani.

Učiteljica joge, ERYT

Irena Žvokelj

Irena je univerzitetna diplomirana pravnica in diplomirana organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu.

Irena je univerzitetna diplomirana pravnica in diplomirana organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu. Ob študiju se je spoznala z jogo, ki jo je takoj navdušila zaradi njenih pozitivnih učinkov na telo in duha. Od prvega stika z jogo ji ta predstavlja pomemben del življenja tudi pri osebnostni rasti in iskanju ravnovesja.

Mednarodni izpit za učiteljico joge je naredila leta 2011, znanje pa nadgrajuje na različnih joga delavnicah. Največji jogijski izziv do sedaj je bilo zanjo vodenje mednarodno pisane skupine v španskem jeziku, medtem ko je deset mesecev živela v Španiji. Ker rada potuje, je na potovanjih na različnih koncih sveta spoznala in preizkusila različne stile joge in vadbo pri različnih učiteljih.

Irena je leta 2017 postala mamica, v času nosečnosti pa se je specializirala tudi za jogo za nosečnice in sedaj z veseljem vodi jogo tudi za bodoče mamice.

Učiteljica joge, RYT

Ana Porenta

Ana je po izobrazbi magistrica Zakonskih in družinskih študijev in v procesu izpopolnjevanja iz Zakonske in družinske terapije.

Ana je po izobrazbi magistrica Zakonskih in družinskih študijev in v procesu izpopolnjevanja iz Zakonske in družinske terapije.

Z jogo se je srečala pred skoraj petnajstimi leti in od takrat jo spremlja na življenjski poti. S priznanimi učitelji joge se je srečala tudi na Baliju (Indonezija), kjer je preživela dve leti in raziskovala različne stile joge, kot so Forest joga, Yin joga, Vinyasa joga, Hatha joga, Power joga. Z jogo je nadaljevala v Sloveniji, kjer je zaključila izobraževanje za učitelja Hatha joge z mednarodno priznano diplomo.

Študij in večno odkrivanje skrivnosti življenja in odnosov jo vodijo v nenehno učenje in raziskovanje, kar skuša vključiti tudi v prakso joge. Vsaka ura je skrbno načrtovana vendar raznolika, saj je veliko odvisno od udeležencev in odnosa, ki je z vsakim enkraten.

Učitelj joge, RYT

Zoran Maksimovič

Zoran se je srečal z jogo leta 2010. Povsem naključno. in to je bila v tistem trenutku "ljubezen na prvi pogled".

Zoran se je srečal z jogo leta 2010. Povsem naključno. in to je bila v tistem trenutku "ljubezen na prvi pogled". Kronične težave s hrbtenico zaradi dolgotrajnega sedečega dela so puščale vse več nezadovoljstva. Takoj je ugotovil pozitivne vplive joge in nadaljeval z redno in vse bolj pogosto vadbo. Kasneje je naredil tudi mednarodni učiteljski tečaj ter začel z rednim poučevanjem. Srečal se je z veliko različnimi stili joge (Iyengar, Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Flow, joga z obroči).

Joga mu je bistveno spremenila pogled na življenje in lastno telo. Želi si jo deliti tudi z vami. Ljubši so mu bolj dinamični stili joge, kakor tudi eksperimentiranje z zahtevnejšimi položaji. Joga je vseživljenski proces, ki se nadaljuje od zunanjosti v subtilnejše sfere naše notranjosti. Zato je joga z redno prakso in tudi s prebiranjem jogijske literature njegov življenski stil.

Učitelj joge, RYT

Tarun Sharma

Tarun je mednarodno akreditiran izkušen učitelj joge iz Indije, ki se je poročil s Slovenko in sedaj živi in dela v Ljubljani

Tarun je mednarodno akreditiran izkušen učitelj joge iz Indije (njegove ure joge potekajo v angleščini), ki se je poročil s Slovenko in sedaj živi in dela v Ljubljani. Joga je bila že od malih nog del njegovega življenja, tako da je praksa joge, učenje joge in poglabljanje znanja o 5000 letni znanosti joge njegova življenska pot.

Tarun že več let poučuje različne stile joge, kot so Hatha, Vinyasa, Yoga Nidra, Pranayama in meditacija. Njegova strast do joge pa mu vedno znova pomaga narediti njegove ure joge polne pozitivne življenske energije in notranjega miru, kar uspešno prenaša na vadeče.

Po zaključenem šolanju je začel delati v družinski turistični agenciji Adventure Holiday Tours, kjer združuje pot joge z vodenjem popotnikov po Sloveniji, Evropi in Indiji. Obenem organizira jogijske počitnice (Yoga Retreats) v rodni Indiji skupaj z nekaterimi najboljšimi učitelji joge. Poleg tega uživa v kuhanju tradicionalne indijske hrane in vodi tečaje kuhanja tudi v Ljubljani.

Tarun o sebi:
"My name is Tarun Sharma, born and bred in India, but now living in Ljubljana with my Slovenian wife. As an Indian, yoga has always been part of my life. It is something that I enjoy practising myself, and enjoy sharing with others.
I teach Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Pranayama and Meditation and I feel that my passion towards yoga helps me make my classes full of positive energy.

As well as practicing yoga daily, I am practicing Ajurveda and give Marma/abhayanga Massages for better circulation of body. This helps curing various pain around body as well.

When I left school I went straight into my family travel agency, Adventure Holiday Tours. I saw most of India with people from all over the world and still have a great family team working in India. I also organise personalized travel to India which can include Yoga Retreats with some of the best teachers, many of of whom I have had personal experience with.

Cooking is something I also enjoy and I am currently teaching Traditional Indian Cooking Classes here in Ljubljana."

Učiteljica joge, RYT

Anita Jerše Sharma

Anita je univerzitetni diplomiran inženir geologije in je po poklicu seizmologinja. Z jogo se je bolj resno srečala po poškodbi pri teku.

Anita je univerzitetni diplomiran inženir geologije in je po poklicu seizmologinja. Z jogo se je bolj resno srečala po poškodbi pri teku, zaradi katere je morala poiskati drugi način vadbe, ki bo fizično in psihično pripomogla njenemu boljšemu počutju. Joga ji je bila tako pisana na kožo saj razgiba celotno telo in umiri um.

Tekom življenja v Pragi se je preko raznih delavnic srečevala z različnimi tipi joge in kmalu ugotovila, da želi to znanje poglobiti. Mednarodno priznan tečaj učiteljice joge (Hatha joga, Ashtanga joga, pranajama in meditacija) je tako uspešno zaključila v Indijskem mestu Rishikesh, ki je svetovna prestolnica joge. Leto za tem se je v Indiji udeležila tudi 10-dnevne Vipassana meditacije, ki jo je razvil Buddha. Ta vrsta meditacije ji je odprla nov pogled na življenje, na to kaj je zares pomembno in jo seznanila s tehnikami, kako ohraniti notranje ravnotežje v različnih situacijah.

Pomembnost in navdušenje nad jogo z veseljem deli med ljudmi, saj verjame, da če bi še več ljudi vadilo jogo bi bil svet lepši.

Učitelj joge, RYT

Marko Smolič

Marko Smolič, je dodiplomski študij zaključil leta 1996 na Univerzi v Ljubljani. Magistrski študij je zaključil na University of Kansas v ZDA.

Marko Smolič, je dodiplomski študij zaključil leta 1996 na Univerzi v Ljubljani. Magistrski študij je zaključil na University of Kansas v ZDA. Na svoji poklicni poti je vodil različne projekte doma in na tujem. Trenutno je direktor Inštituta za DNK analize.

Svojo jogijsko pot je začel leta 2008 v Joga studiu Dharma pri svoji prvi učiteljici Biljani Gorše. Joga mu je vse od takrat dnevna spremljevalka v njegovem življenju.

Znanje o jogi je imel možnost nabirati pri različnih učiteljih iz Avstralije, Amerike, Evrope in Indije. Tako se je spoznal z različnimi tehnikami in stili joge, kot so hatha, vinyasa, power joga, restorativna joga, jivamukti joga in trenutno zelo popularnim stilom joge, ki jo je vpeljala velika zvezda Kalifornijske in svetovne joge, Shiva Rea. Končal je tudi tečaj usposabljanja joge Prana Flow po metodi Shiva Rea v Londonu. Še vedno je tudi učenec Traditional Yoge velikega indijskega jogijskega guruja dr. Kumarja.

Marko je poleg tega zaključil tudi izobraževanje iz kuhanja po principih Ayurvede v Indiji.

V življenju so mu največji učitelji njegovi otroci in žena Maja.

Učiteljica joge, RYT

Zarja Smolič

Zarja Smolič, dijakinja Gimnazije Poljane in mlada umetnica. Zarjo je na pot joge popeljala njena mami že pri sedmih letih. Šolanje za učitelje joge je zaključila leta 2020 in je sedaj ena najmlajših certificiranih učiteljic joge v Evropi.

Zarja Smolič, dijakinja Gimnazije Poljane in mlada umetnica na področju plesa in glasbe. Zarjo je na pot joge popeljala njena mami že pri sedmih letih. Od takrat je bila ves čas v svetu joge, najprej otroške joge, nato pa se je pri 13ih letih priključila skupinam za odrasle. Že pri devetih letih je svoje prijateljice in sošolke vodila skozi krajše jogijske sekvence v stilu vinyasa joge.
Zarja se že od otroštva ukvarja s sodobnim plesom in glasbo. Na Konservatoriju za glasbo in balet je zaključila program sodobni ples, še vedno pa se izobražuje na inštrumentu (klavir) in petju, saj poje v Mladinskem pevskem zboru KGBL in Mladinskem pevskem zboru RTV.
Svojo jogijsko pot je letos nadgradila z zahtevnim učiteljskim tečajem RYT 200 pri svetovno priznanem znanstveniku in mojstru joge Dr. Kumar-ju, ki izhaja iz linije 30 šol joge in velikih guru-jev kot so Krishnamacharya, B.K.S. Iyengar, Pattabhi Jois... Pri Traditional Yoga India je zaključila šolanje za učitelje joge v letu 2020 in tako postala ena najmlajših učiteljic joge v Evropi.
Svoje znanje in prakso joge z veseljem predaja naprej vsem okrog sebe in tako širi jogijske vrednote (yame in niyame) in pozitivno energijo.
Vaditelj joge

Simeon Cvejoski

Simeon je po izobrazbi dipl. kineziolog in ima mednarodne licence FTS (Specialist funkcionalnega treninga) in ISSA (Certificiran specialist nutricionizma). Z jogo se je prvič srečal leta 2015 na 30 dnevnem joga izzivu. Po večletni vadbi različnih stilov joge se je najbolj našel v dinamičnih stilih power joge in vinyasa joge.

Simeona je pot po končani gimaziji vodila iz rodne Makedonije v Slovenijo, kjer je na Fakulteti za šport zaključil študij kineziologije v Ljubljani. Poleg univerzitetno pridobljene izobrazbe ima sedaj tudi mednarodno priznane licence na področju zdravja, fitnessa in nutricionizma (ISSA in FTS).
Tekom študija se je spoznal z veliko različnimi znanji na področju anatomije, fiziologije, biomehanskih osnov gibanja, vzdržljivosti, nevrologije, kondicijskega treninga, dela s posebnimi skupinami, zdravo vadbo, športno rekreacijo in specifičnimi športi.
Največ prakse je pridobil na področju funkcionalnega fitnesa. Najprej se je s tem področjem spoznal preko opravljanja mentorske prakse kot trener funkcionalnega fitnesa, potem pa je vodil različne terapevtske vadbe, tekaške vadbe in opravljal delo kot trener funkcionalnega fitnessa.
Z jogo se je prvič srečal leta 2015, ko je začel svoj prvi 30 dnevni joga izziv. Začel je z jogo za začetnike in v zadnjih sedmih letih napredoval v različnih stilih joge kot so Ashtanga, Vinyasa, Power in Hatha joga. Osebno sta mu najbližje dinamični vinyasa stil in power joga.
Predtem se je več kot 8 let ukvarjal s košarko, od tega 2 leti profesionalno. Eden od razlogov zakaj je začel z jogo, je bila košarka. Joga mu je pomagala pri hitrejši regeneraciji, z jogo pa je izboljšal mobilnost in fleksibilnost celega telesa. Bolj intenzivno se je z jogo začel ukvarjati takoj po poškodbi gležnja, po padcu na treningu košarke. Zelo hitro si je z vajami iz joge povrnil ravnotežje in stabilnost poškodovanega gležnja. Takrat je začutil željo, da pomaga tudi drugim ljudem, da z jogo izboljšajo fizično pripravljenost.
Joga mu je dovolila, da stopi v svoje telo, poveča svojo energijo in se umiri. Prakso joge vidi kot neko celoto, spoj uma, telesa in duha, ki se zalo razlikuje od navadnega treninga. Z jogo je izboljšal svojo držo, ravnotežje, gibljivost in vzdržljivost.
Učiteljica joge, RYT

Aysegul (Ajša) Karaali

Ajša je zaključila EKL Erenköy Kız High School v Istanbulu v Turčiji, kasneje pa študirala na Akdeniz University - Faculity Of Sports. Od leta 2017 živi v Ljubljani, Je absolventka Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes. Z jogo in meditacijo se ukvarja več let in svoje znanje za zdravje z veseljem prenaša naprej.

Ajša je zaključila EKL Erenköy Kız High School v Istanbulu v Turčiji, kasneje pa študirala na Akdeniz University - Faculty Of Sports. Od leta 2017 živi v Ljubljani, Je absolventka Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes.

Bila je profesionalna športnica – plavalka (monofin) in leta 2012 osvojila prvo mesto v Turčiji ter svojo deželo zastopala na svetovnem prvenstvu »Youth Finswimming World Championship« v Grazu, Avstriji. Že v času študija v Turčji je delala kot vaditeljica plavanja za otroke, v Sloveniji pa je pridobila licenco Plavalne zveze Slovenije - za vodenje vodne aerobike za seniorje in svoje znanje nadgradila s praktičnim delom - vodenjem vadbe skupine seniork - na bazenu Fakultete za šport v Ljubljani.
Z jogo in meditacijo se ukvarja že več let, pridobila pa je tudi diplomo pri Joga združenju Slovenije in mednarodni zvezi joge Yoga Alliance kot učiteljica joge (RYT, 300 ur).
Trenutno izvaja vadbo v naravi za dobro počutje za odrasle, tako skupinsko kot v obliki osebnega trenerstva. Ukvarja se s celostnim zdravjem, si pridobiva številne izkušnje na področju velnesa in dobrega počutja (NLP, coaching, čuječnost...) ter vodi jogo in meditacije za različne starostne skupine in distrofike.
Aktivna je kot promotorka zdravega načina življenja; piše članke, blog ter na spletni strani velnes DOMA objavlja intervjuje s strokovnjaki s področja velnesa.

Spoznajte naše učitelje!

Joga terapevtka in učiteljica, ERYT

Maja Tanko Smolič

Maja je pred leti začela svojo jogijsko pot v Joga studiu Dharma, potem ko je svojo mladost posvetila plavanju

Maja je pred leti začela svojo jogijsko pot v Joga studiu Dharma, potem ko je svojo mladost posvetila plavanju. Po magistrskem študiju v ZDA je delala v Italiji in nato pridobivala znanje iz genetike na Inštitutu za DNK analize.

Sedaj je prva certificirana Joga terapevtka v Sloveniji in mednarodno akreditirana učiteljica joge, specializirala pa se je tudi za poučevanje joge za otroke. V Genjogi je našla svoje poslanstvo, s katerim marsikomu pomaga do dolgoročnega zdravja in kakovostnega življenja, kar potrjujejo tudi njene izkušnje.

Trenutno je direktorica Joga Inštituta v Sloveniji in mentorica za različne vrste terapevtske joge, tečaje in strokovne delavnice, ki jih organizira Joga Inštitut.
Poučuje tako osnove joge kakor tudi srednjo in višjo raven joge s prilagoditvami posameznikom glede na njihovo zdravstveno stanje. Februarja 2015 je diplomirala iz Joga Terapije v Londonu (2013/2015) na študiju registriranem pri CNHC, kot prva s tovrstno diplomo pri nas. Medicinska joga terapija v svetu predstavlja izredno uspešno metodo zdravljenja s terapevtskimi tehnikami iz joge.

Učiteljica joge, ERYT

Darja Rogelj

Darjina pot z jogo se je začela pred več kot 25 leti. Takrat je obiskovala posamezne tečaje, ki so bili še redki.

Darjina pot z jogo se je začela pred več kot 25 leti. Takrat je obiskovala posamezne tečaje, ki so bili še redki. Po študiju slovenskega jezika s književnostjo in sociologije kulture, se je posvetila novinarstvu in lektoriranju, a joga in zanimanje za človeško telo sta počasi začeli dobivati v njenem zasebnem in poklicnem življenju prednost.

Leta 2011 je po nekajletni redni praksi naredila mednarodni izpit za učiteljico joge, pozneje je opravila tudi tečaj za jin jogo. Leta 2013 je v Kerali končala tečaj ajurvedske masaže. Želja po znanju jo je vodila še k triletnemu šolanju manualne terapije na Akademiji za manualno terapijo v Ljubljani in postala je manualna terapevtka, kjer najraje uporablja neinvazivne tehnike.

Pri poučevanju joge vključuje širok nabor znanja, ki si ga je pridobila na uglednih ustanovah širom sveta, kot so kranio-sakralna terapija na Upledger institutu, Anatomy trains in motion ter na rehabilitacijski ustanovi iz Prage dinamično nevromišično stabilizacijo. Pri angleški šoli Oston Manual Therapy Training, ki ima verificiran program izobraževanja iz medicinske akupunkture, je opravila tečaj dry needlinga (suho medicinsko zbadanje igel) za odpravljanje bolečin v mišicah in sklepih.
Veselijo jo potovanja po azijskih državah in tam vedno poskuša dobiti različne izkušnje, kako drugi učijo in razumejo pot joge. Izkušnje, pridobljene v Indiji, na Baliju in Tajskem, ji vedno dajo novo voljo in zagon. Zelo si želi, da bi bila joga dostopna vsem, predvsem tistim, ki so gibalno ovirani.

Učiteljica joge, ERYT

Irena Žvokelj

Irena je univerzitetna diplomirana pravnica in diplomirana organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu.

Irena je univerzitetna diplomirana pravnica in diplomirana organizatorka poslovanja v gostinstvu in turizmu. Ob študiju se je spoznala z jogo, ki jo je takoj navdušila zaradi njenih pozitivnih učinkov na telo in duha. Od prvega stika z jogo ji ta predstavlja pomemben del življenja tudi pri osebnostni rasti in iskanju ravnovesja.

Mednarodni izpit za učiteljico joge je naredila leta 2011, znanje pa nadgrajuje na različnih joga delavnicah. Največji jogijski izziv do sedaj je bilo zanjo vodenje mednarodno pisane skupine v španskem jeziku, medtem ko je deset mesecev živela v Španiji. Ker rada potuje, je na potovanjih na različnih koncih sveta spoznala in preizkusila različne stile joge in vadbo pri različnih učiteljih.

Irena je leta 2017 postala mamica, v času nosečnosti pa se je specializirala tudi za jogo za nosečnice in sedaj z veseljem vodi jogo tudi za bodoče mamice.

Učiteljica joge, RYT

Ana Porenta

Ana je po izobrazbi magistrica Zakonskih in družinskih študijev in v procesu izpopolnjevanja iz Zakonske in družinske terapije.

Ana je po izobrazbi magistrica Zakonskih in družinskih študijev in v procesu izpopolnjevanja iz Zakonske in družinske terapije.

Z jogo se je srečala pred skoraj petnajstimi leti in od takrat jo spremlja na življenjski poti. S priznanimi učitelji joge se je srečala tudi na Baliju (Indonezija), kjer je preživela dve leti in raziskovala različne stile joge, kot so Forest joga, Yin joga, Vinyasa joga, Hatha joga, Power joga. Z jogo je nadaljevala v Sloveniji, kjer je zaključila izobraževanje za učitelja Hatha joge z mednarodno priznano diplomo.

Študij in večno odkrivanje skrivnosti življenja in odnosov jo vodijo v nenehno učenje in raziskovanje, kar skuša vključiti tudi v prakso joge. Vsaka ura je skrbno načrtovana vendar raznolika, saj je veliko odvisno od udeležencev in odnosa, ki je z vsakim enkraten.

Učitelj joge, RYT

Zoran Maksimovič

Zoran se je srečal z jogo leta 2010. Povsem naključno. in to je bila v tistem trenutku "ljubezen na prvi pogled".

Zoran se je srečal z jogo leta 2010. Povsem naključno. in to je bila v tistem trenutku "ljubezen na prvi pogled". Kronične težave s hrbtenico zaradi dolgotrajnega sedečega dela so puščale vse več nezadovoljstva. Takoj je ugotovil pozitivne vplive joge in nadaljeval z redno in vse bolj pogosto vadbo. Kasneje je naredil tudi mednarodni učiteljski tečaj ter začel z rednim poučevanjem. Srečal se je z veliko različnimi stili joge (Iyengar, Ashtanga, Vinyasa, Hatha, Flow, joga z obroči).

Joga mu je bistveno spremenila pogled na življenje in lastno telo. Želi si jo deliti tudi z vami. Ljubši so mu bolj dinamični stili joge, kakor tudi eksperimentiranje z zahtevnejšimi položaji. Joga je vseživljenski proces, ki se nadaljuje od zunanjosti v subtilnejše sfere naše notranjosti. Zato je joga z redno prakso in tudi s prebiranjem jogijske literature njegov življenski stil.

Učitelj joge, RYT

Tarun Sharma

Tarun je mednarodno akreditiran izkušen učitelj joge iz Indije, ki se je poročil s Slovenko in sedaj živi in dela v Ljubljani

Tarun je mednarodno akreditiran izkušen učitelj joge iz Indije (njegove ure joge potekajo v angleščini), ki se je poročil s Slovenko in sedaj živi in dela v Ljubljani. Joga je bila že od malih nog del njegovega življenja, tako da je praksa joge, učenje joge in poglabljanje znanja o 5000 letni znanosti joge njegova življenska pot.

Tarun že več let poučuje različne stile joge, kot so Hatha, Vinyasa, Yoga Nidra, Pranayama in meditacija. Njegova strast do joge pa mu vedno znova pomaga narediti njegove ure joge polne pozitivne življenske energije in notranjega miru, kar uspešno prenaša na vadeče.

Po zaključenem šolanju je začel delati v družinski turistični agenciji Adventure Holiday Tours, kjer združuje pot joge z vodenjem popotnikov po Sloveniji, Evropi in Indiji. Obenem organizira jogijske počitnice (Yoga Retreats) v rodni Indiji skupaj z nekaterimi najboljšimi učitelji joge. Poleg tega uživa v kuhanju tradicionalne indijske hrane in vodi tečaje kuhanja tudi v Ljubljani.

Tarun o sebi:
"My name is Tarun Sharma, born and bred in India, but now living in Ljubljana with my Slovenian wife. As an Indian, yoga has always been part of my life. It is something that I enjoy practising myself, and enjoy sharing with others.
I teach Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Yoga Nidra, Pranayama and Meditation and I feel that my passion towards yoga helps me make my classes full of positive energy.

As well as practicing yoga daily, I am practicing Ajurveda and give Marma/abhayanga Massages for better circulation of body. This helps curing various pain around body as well.

When I left school I went straight into my family travel agency, Adventure Holiday Tours. I saw most of India with people from all over the world and still have a great family team working in India. I also organise personalized travel to India which can include Yoga Retreats with some of the best teachers, many of of whom I have had personal experience with.

Cooking is something I also enjoy and I am currently teaching Traditional Indian Cooking Classes here in Ljubljana."

Učiteljica joge, RYT

Anita Jerše Sharma

Anita je univerzitetni diplomiran inženir geologije in je po poklicu seizmologinja. Z jogo se je bolj resno srečala po poškodbi pri teku.

Anita je univerzitetni diplomiran inženir geologije in je po poklicu seizmologinja. Z jogo se je bolj resno srečala po poškodbi pri teku, zaradi katere je morala poiskati drugi način vadbe, ki bo fizično in psihično pripomogla njenemu boljšemu počutju. Joga ji je bila tako pisana na kožo saj razgiba celotno telo in umiri um.

Tekom življenja v Pragi se je preko raznih delavnic srečevala z različnimi tipi joge in kmalu ugotovila, da želi to znanje poglobiti. Mednarodno priznan tečaj učiteljice joge (Hatha joga, Ashtanga joga, pranajama in meditacija) je tako uspešno zaključila v Indijskem mestu Rishikesh, ki je svetovna prestolnica joge. Leto za tem se je v Indiji udeležila tudi 10-dnevne Vipassana meditacije, ki jo je razvil Buddha. Ta vrsta meditacije ji je odprla nov pogled na življenje, na to kaj je zares pomembno in jo seznanila s tehnikami, kako ohraniti notranje ravnotežje v različnih situacijah.

Pomembnost in navdušenje nad jogo z veseljem deli med ljudmi, saj verjame, da če bi še več ljudi vadilo jogo bi bil svet lepši.

Učitelj joge, RYT

Marko Smolič

Marko Smolič, je dodiplomski študij zaključil leta 1996 na Univerzi v Ljubljani. Magistrski študij je zaključil na University of Kansas v ZDA.

Marko Smolič, je dodiplomski študij zaključil leta 1996 na Univerzi v Ljubljani. Magistrski študij je zaključil na University of Kansas v ZDA. Na svoji poklicni poti je vodil različne projekte doma in na tujem. Trenutno je direktor Inštituta za DNK analize.

Svojo jogijsko pot je začel leta 2008 v Joga studiu Dharma pri svoji prvi učiteljici Biljani Gorše. Joga mu je vse od takrat dnevna spremljevalka v njegovem življenju.

Znanje o jogi je imel možnost nabirati pri različnih učiteljih iz Avstralije, Amerike, Evrope in Indije. Tako se je spoznal z različnimi tehnikami in stili joge, kot so hatha, vinyasa, power joga, restorativna joga, jivamukti joga in trenutno zelo popularnim stilom joge, ki jo je vpeljala velika zvezda Kalifornijske in svetovne joge, Shiva Rea. Končal je tudi tečaj usposabljanja joge Prana Flow po metodi Shiva Rea v Londonu. Še vedno je tudi učenec Traditional Yoge velikega indijskega jogijskega guruja dr. Kumarja.

Marko je poleg tega zaključil tudi izobraževanje iz kuhanja po principih Ayurvede v Indiji.

V življenju so mu največji učitelji njegovi otroci in žena Maja.

Učiteljica joge, RYT

Zarja Smolič

Zarja Smolič, dijakinja Gimnazije Poljane in mlada umetnica. Zarjo je na pot joge popeljala njena mami že pri sedmih letih. Šolanje za učitelje joge je zaključila leta 2020 in je sedaj ena najmlajših certificiranih učiteljic joge v Evropi.

Zarja Smolič, dijakinja Gimnazije Poljane in mlada umetnica na področju plesa in glasbe. Zarjo je na pot joge popeljala njena mami že pri sedmih letih. Od takrat je bila ves čas v svetu joge, najprej otroške joge, nato pa se je pri 13ih letih priključila skupinam za odrasle. Že pri devetih letih je svoje prijateljice in sošolke vodila skozi krajše jogijske sekvence v stilu vinyasa joge.
Zarja se že od otroštva ukvarja s sodobnim plesom in glasbo. Na Konservatoriju za glasbo in balet je zaključila program sodobni ples, še vedno pa se izobražuje na inštrumentu (klavir) in petju, saj poje v Mladinskem pevskem zboru KGBL in Mladinskem pevskem zboru RTV.
Svojo jogijsko pot je letos nadgradila z zahtevnim učiteljskim tečajem RYT 200 pri svetovno priznanem znanstveniku in mojstru joge Dr. Kumar-ju, ki izhaja iz linije 30 šol joge in velikih guru-jev kot so Krishnamacharya, B.K.S. Iyengar, Pattabhi Jois... Pri Traditional Yoga India je zaključila šolanje za učitelje joge v letu 2020 in tako postala ena najmlajših učiteljic joge v Evropi.
Svoje znanje in prakso joge z veseljem predaja naprej vsem okrog sebe in tako širi jogijske vrednote (yame in niyame) in pozitivno energijo.
Vaditelj joge

Simeon Cvejoski

Simeon je po izobrazbi dipl. kineziolog in ima mednarodne licence FTS (Specialist funkcionalnega treninga) in ISSA (Certificiran specialist nutricionizma). Z jogo se je prvič srečal leta 2015 na 30 dnevnem joga izzivu. Po večletni vadbi različnih stilov joge se je najbolj našel v dinamičnih stilih power joge in vinyasa joge.

Simeona je pot po končani gimaziji vodila iz rodne Makedonije v Slovenijo, kjer je na Fakulteti za šport zaključil študij kineziologije v Ljubljani. Poleg univerzitetno pridobljene izobrazbe ima sedaj tudi mednarodno priznane licence na področju zdravja, fitnessa in nutricionizma (ISSA in FTS).
Tekom študija se je spoznal z veliko različnimi znanji na področju anatomije, fiziologije, biomehanskih osnov gibanja, vzdržljivosti, nevrologije, kondicijskega treninga, dela s posebnimi skupinami, zdravo vadbo, športno rekreacijo in specifičnimi športi.
Največ prakse je pridobil na področju funkcionalnega fitnesa. Najprej se je s tem področjem spoznal preko opravljanja mentorske prakse kot trener funkcionalnega fitnesa, potem pa je vodil različne terapevtske vadbe, tekaške vadbe in opravljal delo kot trener funkcionalnega fitnessa.
Z jogo se je prvič srečal leta 2015, ko je začel svoj prvi 30 dnevni joga izziv. Začel je z jogo za začetnike in v zadnjih sedmih letih napredoval v različnih stilih joge kot so Ashtanga, Vinyasa, Power in Hatha joga. Osebno sta mu najbližje dinamični vinyasa stil in power joga.
Predtem se je več kot 8 let ukvarjal s košarko, od tega 2 leti profesionalno. Eden od razlogov zakaj je začel z jogo, je bila košarka. Joga mu je pomagala pri hitrejši regeneraciji, z jogo pa je izboljšal mobilnost in fleksibilnost celega telesa. Bolj intenzivno se je z jogo začel ukvarjati takoj po poškodbi gležnja, po padcu na treningu košarke. Zelo hitro si je z vajami iz joge povrnil ravnotežje in stabilnost poškodovanega gležnja. Takrat je začutil željo, da pomaga tudi drugim ljudem, da z jogo izboljšajo fizično pripravljenost.
Joga mu je dovolila, da stopi v svoje telo, poveča svojo energijo in se umiri. Prakso joge vidi kot neko celoto, spoj uma, telesa in duha, ki se zalo razlikuje od navadnega treninga. Z jogo je izboljšal svojo držo, ravnotežje, gibljivost in vzdržljivost.
Učiteljica joge, RYT

Aysegul (Ajša) Karaali

Ajša je zaključila EKL Erenköy Kız High School v Istanbulu v Turčiji, kasneje pa študirala na Akdeniz University - Faculity Of Sports. Od leta 2017 živi v Ljubljani, Je absolventka Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes. Z jogo in meditacijo se ukvarja več let in svoje znanje za zdravje z veseljem prenaša naprej.

Ajša je zaključila EKL Erenköy Kız High School v Istanbulu v Turčiji, kasneje pa študirala na Akdeniz University - Faculity Of Sports. Od leta 2017 živi v Ljubljani, Je absolventka Višje strokovne šole za kozmetiko in velnes.

Bila je profesionalna športnica – plavalka (monofin) in leta 2012 osvojila prvo mesto v Turčiji ter svojo deželo zastopala na svetovnem prvenstvu »Youth Finswimming World Championship« v Grazu, Avstriji. Že v času študija v Turčji je delala kot vaditeljica plavanja za otroke, v Sloveniji pa je pridobila licenco Plavalne zveze Slovenije - za vodenje vodne aerobike za seniorje in svoje znanje nadgradila s praktičnim delom- vodenjem vadbe skupine seniork - na bazenu Fakultete za šport v Ljubljani.
Z jogo in meditacijo se ukvarja že več let, pridobila pa je tudi diplomo pri Joga združenju Slovenije in mednarodni zvezi joge Yoga Alliance kot učiteljica joge (RYT, 300 ur).
Trenutno izvaja vadbo v naravi za dobro počutje za odrasle, tako skupinsko kot v obliki osebnega trenerstva. Ukvarja se s celostnim zdravjem, si pridobiva številne izkušnje na področju velnesa in dobrega počutja (NLP, coaching, čuječnost...) ter vodi jogo in meditacije za različne starostne skupine in distrofike.
Aktivna je kot promotorka zdravega načina življenja; piše članke, blog ter na spletni strani velnes DOMA objavlja intervjuje s strokovnjaki s področja velnesa.