Skip to main content

Tečaji joge

7-tedenski tečaj obrazne joge za mladosten videz

7-tedenski tečaj joge obraza se začne v torek 1. oktobra 2024 ob 20.30 in ga je možno obiskovati v studiu in/ali ON-line:

 • torek ob 20.30 v Geneyoga studiu na Mesarski 18 v Ljubljani.
 • redna cena tečaja je 149 eur (20% popust za prijave do 31. avgusta – torej 119 eur). Prijave sprejemamo na info@genjoga.com do zapolnitve prostih mest.
 • tečaj je možno vaditi/kombinirati v živo in ON-line s prenosom iz studia (brez doplačila) s profesionalno opremo (kvaliteten zvok in slika).

Tečaj priporočamo vsem, ki želijo sprostiti mišice obraza, vratu in posledično telesa. Obrazna joga je primerna za začetnike in izkušene jogiste.

Urica joge obraza je kombinacija

 • vaj za lepšo držo in sproščanje napetosti v ramenih ter vratu,
 • vaj za obraz,
 • samomasaže obraza,
 • dihalne vaje in/ali kratke meditacije.

Na 7-tedenskem tečaju joge obraza se naučimo, kako sprostimo obraz ter učvrstimo mišice. Vsak teden podrobno spoznamo določen del obraza:

 1. teden: čelo
 2. teden: oči
 3. teden: usta
 4. teden: lica
 5. teden: ustnice
 6. teden: obnosne linije
 7. teden: vrat in čeljust

BONUS: kako nanašamo kremo okrog oči in na obraz ter še kakšen healthy life style nasvet.

»Vadbe obrazne joge  so bile vedno prijetne in zabavne. Vaje so enostavne, hitro zapomljive in res delujejo, če jih le vsaj približno redno izvajašJ. Klara oddaja  neverjetno pozitivno energijo, super za sproščen zaključek dne, kar je bilo zelo dobrodošlo predvsem po kakšnem malo bolj stresnem dnevu.« Barbara B.

Zakaj se udeležiti tečaja obrazne joge:

 • Da bo tvoj obraz bolj sijoč, napet in mladosten.
 • Da boš sprostila misli in napete obrazne mišice.
 • Da bo tvoj obraz bolj skladen in simetričen.
 • Da si boš podprla hormone in limfni sistem.
 • Da boš poskrbela za lepšo in pravilno držo telesa.
 • Da boš zasijala, zažarela in se napolnila z energijo.
 • Da boš bolj zadovoljna sama s seboj.

Tečaj vodi gostujoča učiteljica Klara Dev, mednarodno certificirana učiteljica joge obraza po metodi Face Yoga Method by Fumiko Takatsu.

Tečaj je primeren tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki ste se že spoznali z jogo obraza.

NAVODILA: na jogo je priporočljivo priti 10 minut pred začetkom ure v udobnih oblačilih, s seboj lahko imate blazino za jogo (yoga mat) in vodo. Blazine so na razpolago tudi v studiu. Doma si obraz temeljito očistite in namažite s kremo, saj je vaje bolje izvajati z navlaženim obrazom. Ne pozabite na predel okrog oči, vrat in dekolte.

Prijave sprejemamo na info@genjoga.com do zapolnitve prostih mest.

In še nekaj o učiteljici: Klaro je pot preko klasičnega baleta, modernega in jazz baleta vodila do poučevanja plesne in step aerobike ter drugih oblik skupinske vadbe, katere poučuje že 20 let. Poseben pečat je na njej pustila pilates vadba, saj jo je popeljala bližje k sebi in v stik s svojim telesom. Po izobrazbi je univerzitetna diplomirana ekonomistka (Ekonomska fakulteta v Ljubljani) in inštruktorica pilatesa ter skupinskih fitnes vadb (Fitnes zveza Slovenije). Zadnjih 15 let pa se se intenzivno ukvarja tudi s sabo in preučuje energijo telesa. Je tudi učiteljica dihalnih tehnik, meditacije in energijskih kretenj, katere polnijo pomembne vitalne organe in energijska središča – čakre.

Tri leta nazaj je začutila, kako zelo pomemben del telesa je tudi obraz, ki je na žalost pri večini skupinskih vadb zelo zapostavljen. Zato se je začela intenzivno ukvarjati z jogo obraza, preučevati njen vpliv na počutje in zdravje ter dobro leto nazaj diplomirala na ameriški šoli Face Yoga Method, LLC by Fumiko Takatsu. 12 let nazaj je postala tudi mamica, njeno veselje pa je tudi delo z otroki in dojenčki. Je tudi certificirana učiteljica za masažo dojenčkov (IAIM). Tri leta nazaj je v samozaložbi izdala pravljico Zajček, veter in modri balon ter sodelovala kot soavtorica pri knjigi z Namero do zavesti, srčnosti in svobode s poglavjem Otrok, moj učitelj (založba Primus).

 

Preveri urnik in cenik

Več informacij