Tečaji joge

TEČAJ PRANAJAME IN MEDITACIJE

4 – tedenski tečaj dihalnih tehnik (pranayame) in meditacije, ki ga vodi Tarun Sharma, mednarodno certificiran učitelj joge in meditacije iz Indije in Maja Tanko Smolič (ERYT in Joga terapevtka):
  • Začnemo v petek 8. maja 2020 ob 17.00 uri v Genjoga Studiu na Mesarski 18, v Ljubljani.
  • Tečaj poteka v angleškem jeziku ali slovenskem jeziku.
  • Cena tečaja je 40,00 eur.  Prijave sprejemamo na info@genjoga.com do zapolnitve prostih mest.
4 week course of pranayama and meditation led by Tarun Sharma (from India) starts on Friday 10th of January 2020 at 5 PM in Geneyoga studio on Mesarska 18, Ljubljana. The price of the course is 40 eur.
Opis/description:
Pranayama means life force practice. It is a very beneficial breathing practice of yoga that is known around the world for the body/health/mind benefits that people have gained when using it in their daily life practice. The main goal of pranayama practice is to help people control their breath and help to have more awareness of their body, breath and mind. This practice really helps people calm their mind and meditate a bit deeper without any obstacles.
Benefits of regular breathing/meditation practice:
– helps reducing skin disease
– helps calming the mind
– helps to focus and concentrate
– helps to make the right decision
– helps to feel blissful
– helps to be kind to self and others
– much more…
Tečaj vodi Tarun Sharma (RYT) mednarodno izkušen učitelj joge in meditacije.
Tečaj je primeren za vse, ki se želijo seznaniti z osnovami pranayame in meditacije ter v svoje življenje vnesti več zdravja, miru in pozitivne energije.
Predhodne izkušnje z meditacijo in jogo niso potrebne.  Tečaj je primeren tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki so se že kdaj srečali z jogo ali meditacijo.
NAVODILA: Na tečaj je priporočljivo priti vsaj 10 minut pred začetkom ure v udobnih oblačilih, s seboj lahko imate blazino za jogo (yoga mat) in nekaj za pokrit (dekica ali večja ruta). Blazine so na razpolago tudi v studiu. 
PARKIRANJE: V kolikor se pripeljete z avtom, imamo parkirna mesta na parkirišču na Mesarski (takoj za križiščem na levi strani, kjer je zapornica, ki se odpre, ko pripeljete avto do nje). 
 Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest na info@genjoga.com.

Preveri urnik in cenik

Več informacij