Skip to main content

Osebni program joge na osnovi vaše genetske analize

GENEYOGA

Geneyoga je novost v svetu joge in genetike, kjer se program joge pripravi na osnovi osebne genetske analize in zdravstvenega stanja posameznika. Je zelo učinkovita preventiva, ki temelji na osnovi moderne genetike in tradicionalne joge. Individualni program joge se nato nekaj časa izvaja individualno pod vodstvom akreditiranega učitelja joge z dolgoletnimi izkušnjami, nato pa program lahko izvaja vsak sam.

Za vas smo pripravili individualne programe genjoge za posameznike, ki jih naši strokovnjaki pripravijo na osnovi genetske analize in posveta z vami.

Kaj je joga?
Joga je celovita znanost o življenju, ki se je razvila pred več tisoč leti. Je sistem osebnostnega razvoja in obsega telo, um in dušo. Uči nas predanosti k cilju in povečuje psihično in fizično moč v nas. Joga temelji na pravilni telesni vadbi, pravilnem dihanju, pravilnem sproščanju, pravilni prehrani in pozitivnem razmišljanju.

Kaj je genetska (DNK) analiza?
DNK (deoksiribonukleinska kislina) je molekula, ki nosi genetski zapis posameznika. Celoten načrt našega organizma je zapisan v genih. Ti odločajo o zgradbi in delovanju našega telesa. V genih pa so zapisana tudi nagnjenja za razvoj mnogih bolezni. Pri nastanku teh bolezni igrajo pomembno vlogo dejavniki okolja, zato lahko na njihov nastanek vplivamo sami. Z infomacijami, ki jih pridobimo iz genetske analize, lahko prilagodimo način življenja in preprečimo razvoj bolezni, ki smo jim najbolj izpostavljeni. Vaša DNK analiza vam bo razkrila značilnosti vašega organizma in odkrila vaše predispozicije za določene bolezni, ki se med Slovenci danes najbolj pogosto pojavljajo.

Kaj je geneyoga?
Geneyoga je novost v svetu genetike in joge, kjer se program joge pripravi na osnovi genetske analize in zdravstvenega stanja posameznika. Joga se nato izvaja pod vodstvom mednarodno akreditiranih učiteljev joge z dolgoletnimi izkušnjami. Pišite nam na info@genjoga.com ali nas pokličite za nasvet.

Geneyoga je program, zasnovan na modernih odkritjih medicinske genetike ter tradicionalnih znanjih joge, ki vam pomaga, da v svoje življenje vnesete pozitivno energijo in se osredotočite na vaje, ki so pripravljene posebej za vas. Na osnovi DNK analize, ki je narejena na osnovi vašega genetskega zapisa in pokaže katere so posebnosti in šibke točke v vašem organizmu, naredimo program, ki je prilagojen samo vam. To pomeni, da se s preventivnimi ukrepi in vadbo joge lahko izognete pojavu bolezni ali omilite razvoj simptomov pri določenih boleznih ali težavah, s katerimi se soočate v vsakdanjem življenju (npr. bolečine v križu in hrbtu, težave s hrbtenico, visok krvni pritisk, glavoboli, prebavne težave, pomanjkanje volje do življenja, depresije, hormonske motnje (PMS in menopavza), premagovanje stresa…).
Program vadbe je narejen na osnovi joga terapije in ga naredi mednarodno certificiran in izkušen joga terapevt.

Geneyoga programi so prilagojeni posameznikom, ki se soočajo z določenimi zdravstvenimi težavami (npr. glavoboli, bolečine v hrbtenici, pogosta vnetja mehurja, astma, pms, hormonsko neravnovesje, izgorelost in mnoge druge). Na osnovi posveta z našim strokovnjakom in vprašalnika o zdravstvenem stanju, izdelamo genjoga program, ki ga prejmete v obliki priročnika. Genjoga program lahko traja od 1 meseca naprej in sicer se vadba izvaja pod vodstvom mednarodno akreditiranega učitelja joge. Nato vam priročnik ostane kot pripomoček za vadbo doma, saj lahko po začetnem obdobju z učiteljem, vadite sami.

Za dodatne informacije vas vabimo na našo mednarodno spletno stran geneyoga.

Preveri urnik in cenik

Več informacij